Warning: Use of undefined constant Meta - assumed 'Meta' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ekunstml/domains/multilibris.nl/public_html/Div_Inc/Meta_inc.php on line 13
MultiLibris -- Met wie wij werken

á
á
á
á

Met wie wij werken

Kwaliteit voor alles!


Erik Kunst -- MultiLibrisErik Kunst
Erik Kunst heeft al een lange staat van dienst in het boekenvak. Hij werkte voor uitgeverijen als uitgever en producent. Hij stimuleert niet alleen de auteur maar ook zijn geselecteerde groep van ervaren medewerkers die zorgen voor de vertalingen, redactionele begeleiding en de vormgeving. Hij is niet tevreden tot de inhoud, de structuur, de leesbaarheid en de vormgeving van zijn uitgaven van optimale kwaliteit en een vanzelfsprekende eenheid zijn.

Erik heeft veel contacten met grafische bedrijven. Waardoor zijn uitgaven altijd de beste prijs- kwaliteitverhouding hebben. Maar doet geen concessies als het om kwaliteit gaat.

Niet alleen in de boekhandel kent hij de weg om het boek een verkoopsucces te laten zijn. Hij kent ook de weg van de alternatieve verkoopkanalen, van institutionele kopers, retail market tot en met internet, waarbij uitgaven als e-book en Printing On Demand (POD) niet vergeten wordt.

Benader hem gerust als u vragen heeft.
Wim ten Brinke, BnOWim ten Brinke
Wim ten Brinke is een bekende in het boekenvak. Hij is al meer dan twintig jaar een veel gevraagd ontwerper voor boekomslagen en hun binnenwerken. Hij heeft zowel aandacht voor inhoud en structuur als leesbaarheid. Hij rust niet tot dingen mooi zijn, en juist.

Uitgevers hebben respect voor zijn kennis, betrouwbaarheid en vermogen om mee te denken. Dat geldt ook voor de kosten. Hij bewaakt de kwaliteit van het eindresultaat voor de auteur, de opdrachtgever Ún de lezer. Voor Wim gaat zijn vak verder dan vormgeving. Elk boek is een missie.

Vragen? Bel of email hem, hij helpt u graag verder.

Enkele voorbeelden uit de grote hoeveelheid boekomslagen die Wim gemaakt heeft:
Nederland in Twaalf moorden   Bewust in zaken   Lichamelijke oefening   Het schitterende duisterJanny ter Meer -- Het Stijlmeer Het Stijlmeer -- Janny ter Meer
Janny ter Meer van Het Stijlmeer verzorgt de (eind)redactie van onze boeken, regelt vertaling en begeleidt auteurs. Janny is als zelfstandig ondernemer een bekende in het vak en heeft met haar bedrijf een grote kring van professionals opgebouwd. Zij gaat voor kwaliteit en is kritisch met oog voor detail.

Redigeren
Redigeren is soms net puzzelen: eerst moet de buitenrand goed zijn (structuur), daarna moeten de grotere stukken op elkaar aansluiten (alinea's) en tot slot maken de laatste stukjes (zinnen) de tekst tot een mooi geheel. Het Stijlmeer is gespecialiseerd in het redigeren van boeken, maar ook andere soorten teksten worden met plezier duidelijk en gestructureerd gemaakt.

Auteursbegeleiding
U heeft een idee, een visie, en u wilt dat uitdragen in een boek. Of u geeft workshops of trainingen en wilt de hoofdlijnen vastleggen in een boek. Janny ter Meer adviseert bij het schrijven, of neemt het schrijven van u over, en geeft commentaar op de tekst.


>> Naar het Stijlmeer


Onlangs verschenen:

Boek Business spiritualiteit vernieuwingsmodel
Business Spiritualiteit

Paul de Blot
100 pagina's
Nyenrode Business University

Boek De HiT Experience
De HiT Experience

Robert Benninga
194 pagina's
Mindpower Publishing

Paradox
Frans Uytterhoeven
Uitgeverij Schoonderwoerd & Partners

Zomerzorg
Uitgeverij MultiLibris -- RegioReeks

Het Waarderend Oog
Uitgeverij Creatie Atelier

De Groeislinger
Uitgeverij MultiLibris


U vindt ons ook op: BoekenRoute


MUltiLIbris, Zilvermosstraat 40, 1314 Sr Almere T 036 8440788 E Uitgeverij@Multilibris.Nl